header-photo

Governant



Quan el virus electoral ja afecta plenament l’acció política d’alguns, el govern de la ciutat fa el que ha de ser la seva primera obligació: governar. I a les proves del darrer ple municipal, innecessàriament llarg i reiteratiu, em remeto:


1.- Aprovació definitiva del pressupost municipal. Un pressupost auster i rigorós que permet mantenir i fins i tot augmentar les partides destinades a l’atenció social i a l’ocupació. S’han presentat 168 al·legacions de les que s’han atès totalment o parcial un 66%.


2.- Aprovació inicial de l’ordenança municipal que ha de regular la instal·lació de prostíbuls a la ciutat. Davant l’absència de les altres administracions, els ajuntaments ens hem d’arremangar per intentar ordenar un tema absolutament surrealista. Amb el pla especial i l’ordenança estem segurs que la instal·lació de prostíbuls de grans dimensions a Mataró serà impossible.


3.- Text refós del sector Churruca-Lepanto-Rengle que permet el desenvolupament del sector de can Fàbregas del paper. Habitatges, una nova plaça pública i sobretot convertir l’edifici catalogat de l’antiga fàbrica en la nova escola Angeleta Ferrer. Sobta que alguns que van de defensors de l’escola pública votin en contra d’aquesta proposta. Deu ser que volen fer truites sense trencar els ous.


4.- Aprovació de l'estudi de detall de l’àrea tècnica del Port de Mataró. Tots els serveis tècnics del Port es traslladen a la platja de Pequín -que ja és àmbit portuari i on de fet el bany està prohibit- amb la creació d’una nova marina seca i deixant lliures els espais actuals que es destinaran a amarraments de vaixells de pas pel port-


Feina, feina i feina que no cessa en temps difícils.