header-photo

Ja som 2.000



Aquest matí, a la sessió de l’Open Days dedicada al finançament del Pacte d’alcaldes, ens han anunciat que ja havíem arribat a 2.000 ciutats adherides al Pacte. L’honor l’ha tingut una ciutat romanesa. D’aquestes 2.000 ciutats 137 són ciutats, pobles o viles barcelonines, essent i de llarg el territori amb major densitat d’ajuntaments compromesos amb el triple repte del 20-20-20 en l’escenari de l’any 2020.

Al mateix temps s’ha anunciat que Múrcia és l’estructura de suport número 100. Cal recordar que la Diputació de Barcelona va ser la primera estructura de suport reconeguda per la Comissió Europea. També hem estat la primera administració a nivell europeu en signar un conveni pel programa Elena que ens ha permès disposar de 2 milions d’euros per a fer projectes d’eficiència energètica i d’instal·lació de plaques fotovoltaiques pels ajuntaments de la província. Així mateix el crèdit signat amb el BEI, “La Caixa” i la Caixa de Catalunya ens permet disposar de 500 milions d’euros per invertir en polítiques energètiques.

1 comentari:

Drago ha dit...

A més de res agredit fisicament pels mossos el dia de la vaga, voste m'ha d'agredir moralment acusant-me de nazi, feixista i falangista. Moltes gracies senyor alcalde. Molt agraït, com mola la democràcia.