header-photo

Diumenge esportiu



Sense els tradicionals Tres Tombs aquest ha estat un diumenge especialment esportiu. I com aquesta és una ciutat, també en temes esportius, ben diversa assisteixo a tres esdeveniments ben diferents.

Primer a la trobada intercentres de tamborí al camp de futbol del Camí del Mig. Com que el tamborí és un nou esport qui vulgui informació la pot trobar en la web de la Federació Catalana de tamborí. De moment i pel que he vist es tracta d’un esport que té moltes possibilitats de convertir-se en pràctica esportiva per molta gent amb ganes de passar-s’ho bé.

Després 40è Cros Ciutat de Mataró organitzat pel G.A. Lluïsos. Més de 2.800 inscrits i unes 10.000 mil persones que han passat aquest matí pel circuit permanent de cros del Camí dels Contrabandistes. Tot un èxit d’organització, participació i públic d’aquesta nova edició que aquest any era Campionat de Catalunya.

I per acabar Final de la Copa Continental d'hoquei patins a Sant Sadurní d’Anoia. Jugaven el Reus Deportiu i el Hoquei Club Mataró. En la memòria dels més grans aquell partit del velòdrom de fa quaranta dos anys. Abans de començar el partit ho hem recordat amb en Joan Sabater, uns dels jugadors reusencs d’aquella eliminatòria i ara president del Reus. I avui, com aleshores, els ganxets s’han emportat el triomf, imposant-se la lògica de les plantilles, però han un paper més que digne dels nostres i uns àrbitres, diguem-ne, més rigorosos amb uns que amb d’altres.