header-photo

Aprofitant les hores




Com que el cap de setmana té una hora més que del compte encara queda temps per alguna coseta extra. I és que el divendres, dissabte i diumenge venien carregats d’un munt d’activitats arreu de la ciutat.

Com sempre el cap de setmana comença el divendres a la tarda. Tot just aterrat al Prat del viatge llampec a Àustria conferència d’en Jordi Font-Agustí sobre el ferrocarril i visita a la maqueta ferroviària que el Grup ferroviari de Mataró ha bastit de forma modular a la Sala d’Exposició de la Caixa Laietana.

Dissabte matí toca recollir, al Saló Animaladda, el premi que la Federació d’Entitats pels Drets dels Animals ha atorgat a l’Ajuntament de Mataró per la seva feina en l’àmbit de la protecció dels animals. També es va premiar el programa Peluts que a Mataró Ràdio fan la Societat Protectora d’Animals de Mataró. La tarda comença amb una visita a la Fira ferroviària que s’ha muntat com cada any a la plaça de Santa i la Rambla. Poc a poc anem consolidant aquesta fira que atreu l’atenció de molta gent que ahir omplia a vessar el centre de Mataró. Inauguració, una mica més tard, de la reurbanització dels carrers de Balmes i d’Ibram. Dos nous carrers guanyats pels veïns i veïnes. La imatge dels nens tornant a córrer amb bicicleta pel mig del carrer paga amb escreix tots els esforços fets.

Matí de bojos. Visita a la Fira del Bolet a Vilassar de Dalt com a diputat de Medi Ambient. Gran ambient, molta gent, i un excel·lent tastet de bolets. A les dotze inauguració de la nova escola bressol Els Garrofers. Aquesta és la novena escola bressol municipal i com he dit en el meu discurs no serà pas la última. A partir d’aquí un reguitzell de visites ràpides que comença per Sant Simó on ja celebren la festivitat del sant, a la Via Europa per celebrar el desè aniversari de l’Associació de Veïns i a Cerdanyola a la Mostra d’Entitats del barri. Una molt bona iniciativa que permet visualitzar les moltes activitats que s’estan generant en el barri i que permet el mutu coneixement. Un dinar cuinat amb molt de carinyo sota els pins de la plaça Onze de Setembre per acabar la part pública d’un cap de setmana aprofitat al màxim.