header-photo

Benvinguts!



Inauguració aquesta tarda del nou supermercat Bonpreu al carrer de Moratín. Una superfície comercial mitjana, d’uns vuit-cents metres quadrats, amb una oferta de quasi quatre mil productes, que donarà servei a un sector de ciutat no massa ben servit comercialment i que ocuparà a una vintena llarga de persones. Bonpreu, que fins ara no tenia cap botiga a la nostra ciutat, obrirà aviat un nou supermercat a l’interior de la plaça de Cuba.

Durant mesos, els que viuen de les males notícies, s’aferraren a la possibilitat de que l’espai reservat dins del mercat per la instal·lació d’un supermercat quedés buit. Volien demostrar, ignorant olímpicament les dificultats econòmiques del moment, que a ningú interessava instal·lar-se en el mercat que iniciava les obres de remodelació. Intentaren generar una falsa polèmica que, com vaig dir en el Ple de l’Ajuntament, es va acabar el dia que l’empresa osonenca va anunciar que venia a la plaça de Cuba.

Ara les obres de remodelació estan molt avançades, hi ha un ambient de positiva expectació per part de clients i comerciants i tothom, excepte els de les males notícies, valora positivament els resultats del projecte.

I el que és més important, empreses de fora de Mataró trien la nostra ciutat per invertir, generar ocupació i augmentar l’atractiu comercial de la ciutat. Per tot això, benvinguts!