header-photo

Setmana de campionat



Curta però de campionat. Curta perquè comença un dimarts, de campionat per la seva intensitat i perquè acaba amb un campionat d’Europa.

El dimarts comença de molt hora per agafar, a 2/4 de 7 del matí, l’AVE cap a Madrid. D’Atocha a Chamartín per agafar l’Avant cap a Segovia. Roda de premsa a l’Ajuntament per presentar el programa de voluntaris per la TDT. Mataró de nou pionera. Visita ràpida a la interessant catedral i “judiones” i “cochinillo” que no perdonen. Llàstima de les preses. Tornada cap a Mataró per arribar a la segona part del Barça-

Dimecres de despatx per liquidar un munt de papers i dinar a Barcelona. Intervenció al Seminari sobre Energies sostenibles i món local a la Fundació Olof Palme de Badalona. Acte a l’Ajuntament de Mataró per celebrar els 30 anys d’ajuntaments democràtics. Sopar amb els companys i companyes que han format part del Grup Municipal Socialista aquests trenta anys.

Dijous de Diputació. Reunions amb ajuntaments per concretar projectes i acte, al Saló de Cent, per celebrar els 30 anys d’ajuntaments democràtics. Tornada ràpida per anar al Sopar del Pèsol a Llavaneres. Un munt de plats confeccionats amb el llegum que molts anomenen “la perla verda”. Interessants experimentacions i a destacar uns clàssics i sensacionals pèsols ofegats amb botifarra. Passem de les dues de la nit quan arribo a casa després de divuit hores treballant.

Divendres matí amb més reunions a Mataró i tarda d’actes que es van enllaçant. Inauguració de les VI Jornades Científiques de Mataró, tres casaments, inauguració de l’exposició de l’Enric Ubach al Centre Cívic de Cerdanyola, visita a les noves instal·lacions dels equips de suport de les festes populars i concert de la coral Primavera per la Pau al Foment. Cantata “la terra sense mal” de Pere Casaldàliga.

Dissabte de treball amb el PSC de Mataró sobre immigració i constitució de la xarxa “Xabaca”. Entre mig casaments i visita a la paradeta que la gent de ... i 15 han muntat al Portal de Barcelona per vendre els nous llibres sobre Les Santes. Dino a casa per primera vegada aquesta setmana i marxo cap a Lloret. Semifinal de la Copa Cers d’hoquei patins. Típic partit contra un equip portuguès: poc joc, faltes continuades i bronca assegurada. El Mataró acaba guanyant el partit i classificant-se per la final. Encara espectacle al Monumental on la gent de l’Esbart Sant Martí presenten “Revolta”. Estrena absoluta de “La Patum”.

Diumenge canvi d'agenda -em perdo la inauguració de les obres de reurbanització del carrer d'Amàlia i la celebració de l'any del local dels Capgrossos- i de nou cap a Lloret. Es juga la final Lloret-Mataró. Grades plenes, gran ambient esportiu, bon hoquei i joc molt net. A vint-i-quatre segons del final de la segona pròrroga i quan la loteria dels penals semblava inevitable, nou gol d’or d’en Ferran Formatgè. El Mataró campió d’Europa just l’any que deixa l’OK Lliga. La grandesa de l’esport!