header-photo

Treballant



Primer dia plenament feiner de l’any i ens agafa treballant de valent. Junta de Govern per aprovar un paquet important de mesures. Dues actuacions que es financien amb el Fons Estatal d’Inversions Locals: els projectes de reurbanitzacions de la Muralla de Sant Llorenç i del camí d’accés a Vallveric. Dos projectes molt avançats, pendents de finançament i que ara es podran tirar endavant. Aprovació del projecte d’extensió del Tub Verd fins el Rengle. Una actuació absolutament estratègica que ens situa com a capdavanters en temes d’aprofitament energètic i en la lluita contra el canvi climàtic. Estudi de detall de l’edifici de Correus del carrer Lepanto que permetrà la reforma integral de l’antic edifici, adaptant-lo a les noves necessitats i eliminant les barreres arquitectòniques. El projecte inclou l’obertura d’un pas cap a la illa interior de la casa de la Palmera.



Avui també s’ha iniciat el procés d’inscripció per optar als pisos de lloguer per a joves del Pla d’en Boet. Els noranta-quatre habitatges que la Generalitat, en la primera actuació d’aquest tipus que fa a Mataró, ha construït en el solar adjacent a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. En poques setmanes també s’iniciaran les obres d’adequació dels espais d’equipaments de la planta baixa dels edificis.



El regidor Carlos Fernández ha presentat la nova web de l’Ajuntament i que entrarà en funcionament en les propers dies. Es tracta d’una nova versió de la web municipal que actualitza l’estructura i els continguts. Un dia aprofitat malgrat el fred i la neu que ens assetja.