header-photo

Tres dies innovant




Quan aquesta nit s’ha tancat l’Innova 360º he felicitat cordialment tota la gent que ho ha fet possible. Han estat tres dies d’una gran intensitat i diversitat. Intensitat pel programa que s’ha desenvolupat: xerrades, tallers, demos, taules rodones, debats, presentacions. Hi ha hagut i per tots els gustos. I diversitat per les temàtiques tractades i els públics interessats.

A destacar el sopar de la Nit amb Visió, un format nou que permetia això que ara en diuen networking. La xerrada d’en Ramon Jàuregui sobre responsabilitat social corporativa que tancat la consellera Mar Serna. Em quedo amb la idea –que avui reafirma Aldo Olcese en un article al suplement Negocios de El País- que la responsabilitat social empresarial pot ser un element fonamental de competitivitat. La presentació de PimesTic va atreure l’atenció de nombrosos empresaris que van omplir fins a vessar la sala. A la tarda debat sobre blocs amb en Saül Gordillo, en Marc Vidal, en Carlos Guadián, la Margarida Capellà i l’Oriol Ferran. Presentació de la Maresmesfera i algunes opinions que no aguantarien cap lectura dels seus propis blocs.

Aquesta tarda Guifi.net-Mataró sense xarxes i l’acte més popular amb la presència del polifacètic Pere Tàpies. Es tractava de triar la “galeta de Mataró”, una proposta dels pastissers de la ciutat de triar una galeta que ens representi. Quatre propostes ben diferents de les que per votació popular s’havia de triar-ne la guanyadora. Bona participació de la gent que ha tastat i ha votat. El resultat en els propers dies!.

Una bona, i dolça manera, de posar fi a aquets tres dies intensos i diversos, que alguns han preferit perdre’s, per parlar d’innovació, intercanviar idees, crear xarxes i generar confiances.