header-photo

Temps de castells: sense gamma extra

Foto X.Saborido

Sense gamma extra, avui a Santa Tecla, i amb la Jove de Tarragona que ha sortit especialment satisfeta de la plaça de la Font després de descarregar el tres de nou folrat. Des de l’any 1998 que no el descarregaven. Si per Sant Magí van ser els Xiquets ara ho han fet la Jove. Llenyes de la Vella de Valls i dels Castellers de Vilafranca en els seus intents de torre de nou amb folre i manilles. La gamma extra va molt cara aquesta temporada i serà determinant pel concurs de Tarragona.

Un concurs que escalfa motors i domina absolutament el panorama casteller després de la represa de l’estiu. De moment ja sabem les colles i l’ordre d’actuació. Poc a poc es va definint el que cada colla podrà portar a plaça. Queden poques setmanes i les colles s’afanyen en la seva preparació. Cada actuació és un pas més en la posta a punt pel dia 5 d’octubre.

I en això estem els Capgrossos. Desfullant la nostra particular margarida de la gamma extra. Sense descartar-la, però sense obsessionar-nos. Cinc o torre de nou? De moment la torre de vuit està molt bé com es va veure diumenge passat a Sabadell i el dijous a Argentona. Amb un folre que semblen manilles i una pinya molt compacta. Queden Reus, El Prat i Lleida per acabar de definir el programa que Capgrossos portarà a Tarragona. I queden encara molts assaigs.

I la meva agenda fatal. D’entrada em perdo totes les actuacions i al concurs no podré arribar fins al migdia. I l’assaig especial del dia 2 em coincideix amb el Ple municipal. Ja ho diuen: qui té el cul llogat no seu quan vol!

1 comentari:

Josep Solé Tarragó -Pep- ha dit...

Benvolgut Joan Antoni,

Soc un ciutada de Mataró amb els origens familiars a la demarcació de Tarragona i Casteller de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.
Cel·lebro la teva afició pels castells i desitjo molt bona actuació als Capgrossos pel Concurs de Tarragona. A veure si aquest 2d9fm es fa realitat. Aixó sí, la Colla Vella lluitarà per guanyar, malgrat que la cosa pinta complicada.
Salutacions cordials