header-photo

Cap de setmana



El cap de setmana es presentava intens i ha resultat trepidant. Comença, com sempre, divendres a la tarda i comença amb tres casaments. Inauguració a la sala d’exposicions de la Caixa Laietana de l’exposició “Impactes” d’en Xavier Ubach. Temps per retrobar vells amics a l’entorn d’una taula i repassar les darreres novetats.

Dissabte amb més casaments i una escapada a Argentona per inaugurar la nova deixalleria que donarà servei també a Òrrius i Dosrius. Una inversió de quasi 400.000 euros que s’ha finançat entre els ajuntaments, l’Agència de Residus de Catalunya i la Diputació de Barcelona. De nou a l’entorn d’una taula amb amics i temes interessants per debatre. La tarda comença al Monumental amb els avis del meu barri del Pla d’en Boet. El grup l’Alegria dels Avis ens tornen a fer passar una bona estona amb el seu espectacle de playback. A les set inauguració de les obres de reforma dels carrers Sant Pelegrí, Madoz i Mitja Galta. Tres carrers guanyats pels veïns i l’eix de vianant entre el centre històric i l’Havana reforçat. Comiat d’en Jordi Cussó, el rector de Sant Josep, que marxa a Barcelona a la parròquia del Redemptor. Curiosament vaig ser feligrès d’aquesta parròquia durant els anys que vaig viure a Barcelona. Església plena de gom a gom en un sentit acte. Com plena estava Santa Maria per escoltar la Polifònica de Puig-Reig en un bon concert amb motiu del Mil·lenari de Santa Maria.

Diumenge més relaxat encara que a quarts de vuit ja cal estar a Sant Simó per començar la caminada per l’Alzheimer. Mil dues-centes persones caminant per donar suport a l’Associació de Familiars de malats d’Alzheimer. Un tranquil, encara que multitudinari, passeig pels Turons que envolten Mataró. Una bona feina d’EPMA solidària i de les altres entitats que han treballat de valent per a fer possible aquesta iniciativa solidària. Tarda per preparar la setmana, repassar agenda, llegir documents i acabar alguns escrits pendents.