header-photo

Tarda institucional


L’absència de la consellera Geli, presidenta de la Fundació TicSalut, m’obliga a presidir la reunió del Consell de la Fundació. Balanç de la feina feta, noves línies de treball que es van obrint en una institució, que sense fer massa soroll, s’està convertint en referent internacional. Només cal donar una ullada a la seva web per conèixer el treball que s’està fent des de les oficines que la institució té a Vallveric.

Després visita del conseller Tresserres al Consorci TDT Mataró-Maresme. Davant una nodrida presència d’alcaldes de la comarca, expliquem el projecte de Maresme Digital TV al conseller. No m’estic de dir-li que es troba davant d’un grapat d’alcaldes valents, que han decidit, malgrat les incerteses, apostar per la TDT pública. Una visita que serveix també per escoltar dels màxims responsables el d’encesa digital de la comarca que es produirà aquesta tardor.

El conseller expressa públicament l’agraïment per l’esforç que estem fent, reconeix la imaginació que s’està posant en l’arquitectura del projecte, titlla d’intel·ligents els acords assolits entre els dos canals comarcals i posa especial èmfasi en la importància que tindrà la TDT en l’articulació de la comarca.

Una tarda dedicada a dues iniciatives, nascudes a Mataró, de les que ens projecten en el futur.