header-photo

Compartint els espais i els temps



Arriba el bon temps i els barris es posen en festa. Festes populars per celebrar tot el que som i tenim. Una ciutat mediterrània, densa, complexa i diversa. Amb ciutadans i ciutadanes disposades a compartir l’espai públic, la festa, el ball, la música, la xerrada tranquil·la. Construint ciutat.

Ara li toca al Pla d’en Boet, el meu barri. De nou els jocs per la canalla, el sopar popular, el ball, les havaneres, els gegants, el correfoc, … tots els elements que fan la festa. I sobretot els veïns i veïnes, retrobant-se més enllà del dia a dia, de la salutació ràpida pel carrer, a l’ascensor o a la botiga. Amb temps per parlar, per teixir les confiances mútues que fan comunitat, que fan barri. Moments per compartir il·lusions, fer repàs de la feina feta, engrescar-se amb nous projectes comuns. Perquè feina se n’ha fet i molta, però encara en queda per fer.

Acabar la Pollancreda i els nous pisos socials del carrer Sant Cugat i els habitatges adaptats del carrer Nuñez de Balboa, la gespa del camp de futbol, un nou tram del passatge Pau Claris. I el que quedarà per fer. Perquè un barri, una ciutat, es construeix de manera continua. Físicament i social. Sense parar, renovant les il·lusions i compartint els espais i els temps.

Una molt bona festa del barri a tothom.


Text del meu escrit al programa de la Festa del barri del Pla d'en Boet