header-photo

Tripleta artística



Una que no hem vaig voler perdre. La visita a l’estudi de l’Albert Alís al carrer d’Argüelles. Un espai ampli, ple de gent, on l’artista ens mostra una mica els budells de la seva obra. Una bona prova que l’art a Mataró està viu i que els artistes es belluguen. Felicitats i gràcies.

Una altra que si que m’he perdut. La d’en
Santi Domínguez, aquesta tarda, a l’Espai Capgròs. Les Juntes Generals de les companyies municipals m’obliguen a quedar-me al Saló de Plens. Una de pendent per passar-hi qualsevol dia i repassar l’obra, sempre interessant de l’inquiet Santi.

I una que em perdré. Un altre dijous de Ple que coincideix amb una inauguració. Impossible doncs assistir a la inauguració de la col·lectiva que el Dimarts del Llimoner organitza a la Sala de la Caixa Laietana. El títol –
El casament- promet i hom, que deu tenir el record mataroní absolut de casaments celebrats en el darrer any, reconeixerà molts personatges d’escenes viscudes al Saló de Plens. Només una pregunta: surt l’alcalde entre els personatges dels casaments?. O només hi ha casaments per l’església?. Una visita, també qualsevol dia, a l’exposició servirà per resoldre el dubte.