header-photo

Setmana institucional

Foto Capgros.com

La setmana es presenta d’una intensitat institucional excepcional. Actes, discursos, salutacions, que obliguen a un esforç suplementari mentre la feina ordinària tampoc afluixa. Només cal repassar l’ordre del dia de la Junta de Govern de dilluns: construcció del menjador del Casal d’avis del Parc, aparcament de Rafael Alberti, reurbanització dels carrers d’Ibram i Sant Agustí, adquisició del Fons Audiovisual de Televisió de Mataró.

Dilluns al matí, a Lleida, signatura del Pacte de la Mobilitat. A la tarda, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, celebració del Dia del Municipi. Dimarts, a l’Escola Universitària Politècnica, presentació del Fundació TCM Audiovisual i del Centre de Difusió Tecnològic de l’Audiovisual i al vespre consell d’administració de Mataró Audiovisual. Dimecres, Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme i acte de celebració del 75è aniversari de la Sala Cabañes. Dijous, Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, i al vespre acte institucional del Mil·lenari de Santa Maria, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Mataró.

Divendres al matí, inauguració dels Serveis Territorials d’Educació al Cafè de Mar. Al migdia, al Saló del Turisme, presentació del Plat de Mataró. A la tarda, presentació de la nova col·lecció de contes de Les Santes, a la plaça de la Peixateria. Encara temps per assistir a l’exposició In Corpore al pati de la Presó.

Dissabte matí que comença a les nou amb l’acte d’obertura de les XX Jornades Gastroenterològiques a l’Hospital de Mataró. Casaments i a la tarda presentació dels llibres Blau i Verd de la Lola Casas. Acte d’hissada de la senyera a la plaça de Santa Anna, presentació del projecte Salvemos el Nido de l’EPMA. I sopar de la II Nit de Castells a Vilafranca. Diumenge inauguració del local de la colla castellera Capgrossos i encara un moment per visitar els amics del Sabor Andaluz.

I la setmana que comença no té pinta de ser més tranquil·la.