header-photo

El govern , ja governa



Foto Lamalla.net

Alguns, acostumats als jocs dialèctics, asseguraven que l’anunci de pacte entre la Generalitat i el Ministeri de Foment pel traspàs de la N-II, només era una qüestió de propaganda electoralista del PSC. Doncs ja veuen, encara no fa quinze dies del nomenament del nou govern i aquest ja governa. I pren decisions importants, molt importants, pel Maresme. I les acompanya amb els diners necessaris per la inversió.

Ara cal continuar treballant. El simple traspàs de titularitat no resol res. Cal decidir per on passa la nova carretera a partir dels criteris que Barcelona Regional va presentar al Consell d’alcaldes, consensuar el traçat a partir de Mataró cap el Nord, ajustar el projecte per a fer-lo el més integrat possible al territori, acabar de rematar el tema dels peatges pels residents, buscar el finançament per convertir la carretera actual en una via urbana com ja s’ha fet en alguns trams de Mataró i de El Masnou.

Viatges a Barcelona, viatges a Madrid, reunions i més reunions, però el primer i indispensable primer pas ja està fet. Que ningú, però, es pensi que ja hem acabat la feina. Queda encara molta gesticulació política per fer, alguns ja corren a penjar-se les medalles i d’altres semblen acceptar a contracor les solucions. Què hi farem!.

De fet sí que sabem que hi farem. Com que moltes coses ja estaven escrites només cal continuar treballant, cercar el consens i tirar endavant.