header-photo

Lliçons d’economia

Foto Quico Melero

Aquest vespre a Can Palauet amb dos economistes de la talla de Manuel Mas i David Vegara en un acte organitzat pel PSC.

Didàctica exposició d’en Mas sobre l’evolució i situació actual de l’economia espanyola. Algunes dades per tenir molt en compte, sobretot en aquesta precampanya en la que alguns s’entesten en pintar el futur de color ben negre. Podeu llegir les seves reflexions sobre l’economia i altres temes polítics al seu bloc.

En David Vegara, secretari d’estat d’economia i per tant número dos de l’economia espanyola, ha ressaltat el creixement sostingut de l’economia espanyola que ha permès consolidar un marc macroeconòmic sòlid i estable que permetrà afrontar amb garanties l’actual desacceleració econòmica. Les prioritats del programa del govern han estat les infraestructures, l’educació, la recerca i la millora de la competitivitat de les empreses. Amb els deures fets, i malgrat les incerteses de l’economia internacional amb un preu del petroli quatre vegades superior al del principi de la legislatura, es pot confiar plenament en la solvència de la nostra economia. Cal continuar invertint en infraestructures, innovació, eficiència energètica, programes socials, apostar per una major incorporació de les dones al mercat laboral i practicar una política fiscal prudent.

L’ampli torn d’intervencions que s’han produït en el debat posterior han permès al secretari d’estat aclarir dubtes importants sobre les propostes electorals dels diferents partits.

Quasi dues hores parlant d’economia amb dos bons coneixedors de l’economia.