header-photo

Nit màgica

L'adoració dels Mags de Giotto

Benvolguts Reis Melcior, Gaspar i Baltasar sigueu benvinguts a Mataró.

Heu fet un llarg camí seguint l’estrella dels pastors per tornar-nos la il·lusió, a petits i grans, d’aquest Nit màgica de Reis. Una gernació us ha acompanyat pels carrers de Mataró il·luminant el vostre pas amb el llum dels fanalets dels infants.

Veniu de terres castigades per la guerra i per l’odi i per això sabeu millor que ningú el valor de la pau i de la convivència. Serà aquest el millor regal que ens podeu portar: Pau i convivència.

Sabeu majestats, perquè fa molts i molts anys que cada cinc de gener ens visiteu, que som una ciutat de gent treballadora. Acostumada a guanyar-se les coses amb esforç, sacrifici i treball. Per això coneixem molt bé el valor de la feina i del treball. Per això, a més de pau i convivència, us demanaré per tots els mataronins i mataronines que no ens falti ni la feina ni la salut.

Fa molts dies Majestats que la nostra canalla us espera amb delit. S’han portat bé a casa i a l’escola. Han estat bons minyons i bones minyones i ara esperen la recompensa dels vostres regals. Sigueu generosos, ompliu les cases de joguines i sobretot ompliu els seus cors de bons sentiments.

Bons sentiments que els ajudin a ser bones persones i que quan d’aquí uns anys tinguin les responsabilitats dels adults sàpiguen construir una ciutat, un país i un món millor.

Els infants són, Majestats, el nostre tresor més preuat i per això us demanem ens els cuideu. Feu-los feliços especialment aquesta nit però també tots els dies de l’any. Cuideu la nostra canalla i cuideu tots els infants del món.

Demà quan saltin del llit impacients per obrir els regals, segur que recordaran que Melcior, Gaspar i Baltasar els han visitat i començaran la llarga espera de dotze mesos per a que d’aquí un any, un altre cinc de gener, tornem a viure tota la màgia de la Nit de Reis.

Us desitgem tingueu una feliç estada a Mataró i us volem recordar que sempre sou benvinguts a la nostra ciutat.

Moltes gràcies Majestats i fins l’any vinent.

2 comentaris:

Pellofa ha dit...

Que maca que és aquesta nit. Em venen els records de quan era petit, i vivia intensament aquesta festa. Ara, la visc des de un altre visió, diferent, però igual de maca. Bons reis!

Cuca ha dit...

Aquesta és la nit més màgica de tot l'any, la ques grans i petits som presos per la il·lusió i l'encat de la infància.
bons Reis !