header-photo

La setmana blava




Amb aquest nom ha titulat en Cugat Comas la important setmana que els Capgrossos de Mataró tenen per davant. Es tracta de la darrera setmana de la temporada que començarà diumenge a la plaça del Vi de Girona, que seguirà el dia de Tots Sants a Vilafranca del Penedès, dissabte a Teià i acabarà diumenge, dia 4, a la plaça de Santa Anna.

L’agenda –diumenge és Sant Simó i a Mataró això vol dir festa important- m’impedirà ser a Girona. No em vull perdre, per poc que pugui, ni Vilafranca ni la diada a Mataró. Per Girona es pensa en tornar a tirar el tres de nou i recuperar el pilar de sis després de més d’un any sense fer-ho. Per Tots Sants, la tripleta màgica?. Aquest és l’objectiu no escrit però en el que pensa tothom. Podeu recuperar la lectura del magnífic article que, també en Cugat Comas, va escriure fa setmanes a El Tot Mataró.

En tot cas el que queda clar que passi el que passi la temporada està salvada amb el tres de nou i que la tripleta seria un magnífic colofó. Però com sempre pas a pas, pis a pis, al més pur estil Capgrossos.