header-photo

Un any de MataróRàdio


Demà farà un any que MataróRàdio va començar les seves emissions de forma continuada. Ha estat un any de consolidació de l’emissora i temps suficient per avaluar si s’han aconseguit els objectius que vaig anunciar en el discurs d’inauguració.

MataróRàdio forma part avui dia de forma absolutament natural del panorama comunicatiu de la ciutat. Una ràdio propera, democràtica i participativa, on tothom ha pogut trobar ressò per les seves inquietuds. Més de cent cinquanta persones tiren endavant quasi una setantena de programes; fidel reflex de la diversitat i pluralitat de la ciutat. Programes que parlen de barris, d’esports, de música, de gent gran, de castells, d’Europa, ... Amb la llengua catalana com a eina normal de treball.

Informatius consolidats que ara augmenten la seva durada i una franja d’emissió pròpia de vint hores diàries. Una bona relació amb COMRàdio que ha catapultat programes de RàdioMataró a la graella de l’emissora municipalista.

Per davant nous reptes, noves necessitats i noves il·lusions. Però la voluntat ferma de continuar amb un model de ràdio municipal consolidada i al servei dels mataronins i mataronines. Ni la ràdio de l'alcalde com algú va atrevir-se a dir, ni la ràdio del govern, ni la ràdio de l'Ajuntament, MataróRàdio: la ràdio de la ciutat.

1 comentari:

Tercera Edad ha dit...

Hola JUAN ANTONI como ,pasa el tiempo parece que fue ayer cuando inaguro la emisora ,y ya ha pasado un año, yo me siento muy orgullosa cada semana hacemos la hora de la gentgran y hay unas personas muy majas, espero que cada dia salga todo mejor, la ilución no nos falta ha todas las personas de la emisora un saludo ENCARNA