header-photo

Quadern d'estiu: de nou a Mataró




Darrer dia de vacances -de fet escric aquestes ratlles des de l’ordinador de casa- fora de Mataró. Ha plogut i ho pot tornar fer en qualsevol moment. Una ràpida visita a MeteoMataró em dona les dades de tot el que ha plogut aquest agost.

Molta gent segueix de vacances, alguns les comencen i d’altres ja han tornat. La bloquesfera segueix igual de pansida encara que alguns tornen amb ganes. Demà toca fer re-immersió, recuperar papers i tornar a agafar ritme malgrat siguin dies d’impàs amb molta gent de vacances. Revisar la feina en marxa, planificar-ne de nova i tancar alguna carpeta. La ciutat que ni es para ni espera. També la vida personal es situa en una altra dimensió.

Mentre tant la política general, que he seguit a ràfegues pels diaris, segueix en el típic joc de les declaracions i contradeclaracions. Avui li ha tocat a en Gallardón que, després de veure que li ha passat a en Piqué, deu haver pensat que calia començar a fer mèrits davant els Acebes, Zaplana i companyia, no sigui que el deixin fora de les llistes per Madrid a les properes eleccions generals per massa moderat. I que millor que ficar-se amb Catalunya, un recurs que al carrer Gènova i entre la parròquia dels populars sempre dona bons resultats.

Una bestreta del que ens espera en els propers mesos. Si la legislatura ha estat per sucar-hi pa, els mesos que ens queden fins les generals seran de traca i mocador. Temps al temps.