header-photo

Una gran catedral blava




Aquest matí a la plaça de l’ajuntament de Premià de Mar. Actuació conjunta dels Capgrossos i els Castellers de Sants amb motiu de la festa major de Sant Cristòfor.

Abans de començar l’actuació descoberta d’una placa commemorativa del tres de nou folrat que la colla del Maresme va tirar l’any passat i que han convertit en plaça de nou la plaça premianenca.

Els de la camisa blava han fet la millor actuació de la temporada. Tres de vuit, que reclama ja un pis més, en primera ronda. Per atacar el cinc de vuit en segona ronda. Hi havia nervis a la colla, però la catedral ha pujat ràpida. La torre ha patit bastant però el castell s’ha carregat i descarregat amb solvència. Una gran catedral blava que posa la colla en vigília de grans fites. A Torredembarra o a Mataró per Santes. En tercera ronda una torre de vuit clavada. Dos pilars de cinc per tancar actuació.

Els borinots, amb poca gent i la canalla de colònies, han estat per sota de les seves possibilitats reals. Cinc de set, quatre de set i tres de set aixecat per sota. Vano de quatre amb el pilar de cinc aixecat per sota.

Molta calor a la plaça. Pels mataronins quasi calor de Santes a la seva tercera, si comptem la de Cuba, plaça més emblemàtica.