header-photo

Quadern d'estiu: Dealan



L’Alba Pujol em fa arribar el nou disc que Dealan acaba de publicar: Creuant els mons. Fa uns mesos feren la presentació del concert al Teatre Monumental de Mataró. Fou un concert que va entusiasmar un teatre quasi ple. Esperàvem amb impaciència el disc que ara ens arriba i que confirma el que varem tastar aquella nit del mes d’abril.

"Travessant espais, indrets, fronteres, emprenem un viatge sense rumb, sempre canviant. Perdem el nord i ens deixem vèncer per les corrents del vent, que ens porten nous aires d’orient a occident.
Del trenc d’alba al crepuscle, el batec del món ens crida incessant, ens transporta. Els somnis latents es dibuixen en un mapa sense límits, i allà on la saba de la terra uneix totes les veus, ens retrobem, tots en un, creuant els mons."

2 comentaris:

alba ha dit...

Gràcies Joan Antoni!

Com bé dius, s'ha fet esperar, però m'alegro que el disc t'hagi agradat. Si més no nosaltres hi hem posat totes les ganes i il·lusió. Està cuit a foc lent però amb molt d'amor i dedicació. Així que amb aquesta mateixa il·lusió l'oferim a tots aquells que ens han anat seguint tot aquest temps.

Només un apunt: sé que la tipografia de la portada dóna peu a l'equívoc, però el títol del disc és Creuant els mons.

Salut!

Alba Pujol, Dealan.

Joan Antoni ha dit...

Corregit!
Gràcies Alba