header-photo

Hooligans





Algú s’imagina un partit de futbol amb 38 faltes en 55 minuts? Doncs són les vegades que els senadors del PP varen interrompre al president Zapatero, en la seva compareixença la setmana passada al Senat.

No ens ha d’estranyar doncs que, com publica El País avui a la seva contraportada, un grup de joves d’un Programa de Garantia Social, present a la sala hagin demanat explicacions sobre el comportament dels pares de la pàtria.

“Sentimos bochorno ante un comportamiento que desde la infancia los docentes consideramos inaceptable; ustedes han demolido una actividad que considerábamos importante ante nuestros jóvenes para su involucración democràtica y responsable”, escriu en una carta, dirigida al president del Senat, per part de la responsable del grup de joves. Acaba preguntant si no creuen que haurien de demanar disculpes a tots els ciutadans pel seu comportament.

Molt em temo que no ho faran, el demanar disculpes, i el que es pitjor que ho tornaran a fer, el comportar-se com a maleducats.