header-photo

Candidat 2.0


Foto Romuald Gallofré

Suposo que deu ser un elogi. Almenys ho he entès d’aquesta manera. És la definició que m’ha fet en Saül Gordillo, aquest matí a l’acte de presentació de la web de la meva candidatura. Gràcies Saül per la teva presència.

Acompanyat per una bona representació de la blogesfera socialista mataronina. No ha faltat en Ramon Bassas –l’autèntic pare carabasser-, ni en Javi Naya –autor de la plantilla d’aquest bloc-, ni en Carlos Fernàndez –que s’ho mira des del cel de Vista Alegre-, ni la Consol Prados –benvinguda a la blogesfera-, ni en Toni Cuadras –l’experiència política-, ni en Quico Melero –un magnífic fotobloc-, ni l’Encarna Siles –la degana de la blogesfera mataronina-, ni la Glòria –la dolça Glorieta-, ni la Joana Torres –una dona de bandera-, ni l’Esteve Terradas –un bloc d’allò més original-. M’he deixat algú? Sorry! Gràcies pel vostre recolzament! I als que no teniu bloc i també heu vingut, igualment gràcies.

En Saül ho ha explicat. Dels 38 blocs de polítics mataronins, 21 són del PSC. Deu ser que ens creiem que aquesta és una forma d’acostar la política a les noves realitats i que ens agrada explicar el que pensem i el que proposem. Nous temps, nous reptes, noves propostes, noves eines!

Deu ser també per això que hem apostat, i fort, pel nou canal públic de TDT. Poc a poc, complint els plaços, el projecte va fent el seu camí. Fa pocs dies va ser el Consell Plenari, avui la signatura del conveni amb la Xarxa de Televisions Locals. En aquest tema també volem que Mataró sigui capital.

La web que avui hem presentat és una web de campanya, per parlar però també per escoltar.
Des del convenciment, però, que res pot substituir el contacte directe amb els ciutadans i ciutadanes. Al carrer, al mercat, a les entitats. On sigui necessari.

La web és de campanya, el bloc no. Va començar fa més d’un any i vull continuar-lo molt més enllà de les eleccions. M’agrada fer-lo i crec que és útil. Raons suficients per dedicar-li una estoneta cada dia. Encara que corri el risc de ser etiquetat de candidat 2.0.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho he fet amb molt de gust! Enhorabona, Joan Antoni i sort!

Tercera Edad ha dit...

JUAN ANTONI lo felicito y creo que será una buena forma de llegar mas alas personas
Un saludo ENCARNA ,
adelante todo por el bien del pueblo

Joana ha dit...

Joan Antoni,
ja saps, per tu, val la pena ser.hi.
Ni que mai vagi enlloc, aquest cop tal com la "jefa" em va dir, ho val.