header-photo

Consorcis



Ahir i avui han estat dies de consorcis.

Ahir, Junta General del Consorci pel tractament de residus urbans del Maresme. Estem en plena fase de convocatòria dels concursos per l’ampliació i adequació de la planta. Coincideix amb la roda de premsa que el regidor de Manteniment i Serveis Municipals, Francesc Melero, ha fet per explicar els resultats dels primers mesos de la recollida selectiva de la fracció orgànica de la brossa. Els resultats són molt bons i encoratjadors. Es recull més del 31% dels residus orgànics que genera la ciutat i el nivell d’impropis (allò que es llença inadequadament amb la fracció orgànica) és del 10%. Les dues són molt importants i superen els objectius fixats. També és important el fet que al desembre es van recollir més trastos a domicili ( 122’94 tones) que al carrer (89’14 tones). El mèrit cal donar-lo als ciutadans i ciutadanes que han entès la importància de la recollida selectiva.

Avui al matí, comitè executiu del Consorci de la TDT Mataró-Baix Maresme. Reunió intensa per a preparar la Junta General. El projecte va prenent forma i poc a poc anem dotant de contingut al consorci. Tindrem un bon canal de TDT públic, pròxim i tecnològicament punter.

A la tarda, Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme. Reunió extraordinària per nomenar el nou president. Durant quasi un any he ocupat aquest càrrec en funcions, i ara el Servei Català de la Salut ha nomenat en Carles Manté com a nou president. En aquests darrers anys s’ha anat perfilant molts projectes entorn del Consorci i ara entrarem en una etapa de concrecions que ens permetrà millorar els serveis de salut de la ciutat i de la comarca.