header-photo

Per un Mataró amb futur, per un Mataró millor

Foto Quico Melero

Aquesta nit, els companys i companyes, del PSC m’han elegit com a candidat a l’alcaldia en les properes eleccions del mes de maig.

D’entrada l’agraïment per la confiança que em fan. Procuraré no fallar-los. Saben que treballaré incansablement pel projecte socialista a Mataró.

A l’acte públic de proclamació del candidat, que ha tingut lloc després de l’assemblea, he volgut remarcar algunes de les coses que m’han mogut a acceptar aquesta responsabilitat.

Em considero una persona ben normal, ni més llesta, ni més espavilada que ningú. Només tocat, i de molt jove, per la voluntat de treballar per la meva ciutat i els meus conciutadans. Conscient de la magnitud de l’encàrrec i preparat per afrontar-lo. Sense cap altra ocupació i amb la plena i absoluta dedicació de governar la ciutat.

Una persona que té la sort de pertànyer a un col·lectiu, els socialistes, de llarga tradició a Mataró. Que han governat la ciutat i que francament ho han fet bé. Que han estat capaços de transformar la ciutat i que tenim la capacitat, idees i voluntat per afrontar els nous reptes que la ciutat té al davant. Creiem conèixer bé els neguits, les preocupacions, les il·lusions i les esperances dels mataronins i mataronines. En parlem amb ells cada dia i a cada oportunitat.

Sabem on som i en quin escenari ens belluguem. Sabem i patim el descrèdit de la política local, massa motiu d’actualitat delictiva. Sabem quin són els nostres adversaris i el que alguns són capaços de fer per tal d’intentar governar.

Ens avala el treball fet i ens presentarem davant la ciutadania amb un projecte renovat, actualitzat i que respongui a les necessitats de la ciutat del segle XXI. Explicarem la nostra proposta a tothom que la vulgui escoltar. Què hem fet, què volem fer i sobretot perquè ho volem fer.

Ni m’agrada la bronca, ni les polèmiques inútils. Vull anar per feina i resoldre els problemes que la gent em planteja. Tampoc, però, permetrem que la mentida sigui l’argument. No deixarem cap mentida sense resposta.

I com sempre, els mataronins i mataronines decidiran el govern que volen per Mataró.