header-photo

Gràcies Pep


Foto VRoig's

Aquest setmana es jubila en Pep Fité. Han estat 28 anys treballant a les escoles bressol de Mataró. Vint-i-vuit anys de treball intens que avui més d’un centenar de companyes i alguns companys hem volgut reconèixer públicament en l’acte de comiat que li han organitzat a l’escola bressol Cerdanyola.

En Pep és la memòria viva de les escoles bressol de Mataró. Administratiu primer i director del Patronat després ha fet, amb el seu tarannà i la seva filosofia de vida, un servei digne de reconeixement. Home afable i tranquil, no mancat de geni quan feia falta, sabia trobar el punt d’equilibri entre les demandes i els recursos. No crec que ningú tingui cap greuge personal d’en Pep. I això avui s’ha posat de manifest en les intervencions i en l’ambient.

El conec dels anys vuitanta, quan venia a l’escola Camí del Mig a fer d’entrenador de bàsquet. Després vaig tenir la sort de treballar quatre anys amb ell com a president del Patronat d’Escoles Bressol. Van ser quatre anys intensos, treballats amb molta il·lusió. Recordo quan pujava al segon pis de les Figueretes amb els seus quadrants fets amb llapis –la informatització quedava encara lluny- per ensenyar-me els comptes del Patronat i com s’il·lusionava quan havien superàvits que ens permetia fer millores a les escoles o comprar tovalloles, per posar un exemple.

Les escoles bressol i la ciutat de Mataró deuen molt a en Pep Fité. Per això he volgut prendre la paraula. Per renovar-li l’amistat personal i per agrair-li, com alcalde, el treball fet per la ciutat. Pels nens i nenes de Mataró.

Moltes gràcies, Pep.