header-photo

Diari de campanya: traca final



Foto Julio Carbó

Míting final dels socialistes en un Palau Blaugrana ple fins la bandera i amb un gran ambient. No faltava ningú (ni ninguna). Feia temps que no veia vibrar la gent del PSC com avui. Presagi de victòria?. Espero que sí.

Últim dia de campanya i missatges finals pels indecisos. Bateria de recursos en la xarxa.

Dos capítols de “Catalunya, 1000 dies de cures intensives” fet per Ciutadans pel canvi.

El quart escàner és la segona entrega del repàs al document de cal notari d’en Mas. Podeu repassar els escàners anteriors: 1, 2, 3.

Amb una mica d’humor es pot veure un curiós Tenorio amb l’Artur Mas fent de Don Juan i en Piqué fent de Doña Inés. De fet es poden trobar un munt de vídeos a la web multimèdia del PSC. Vídeos dels actes electorals, avatars i material de campanya.

Avui hem acabat la campanya amb la visita del conseller Mascarell que ha volgut visitar la Fundació Vilaseca. Per Mataró hauran passat en Montilla, en Joan Manuel del Pozo, la Marina Geli, en Mascarell, en Josep Maria Rañé, en Ferran Bello, en Lolo Ibern, la Consol Prados, en Manuel Mas, en López Bulla. Una agenda atapeïda amb milers de porta a porta i actes als barris. Una bona campanya per explicar les nostres propostes i procurant arribar a tothom.

Entretant altres tenien tanta feina anant al notari que s’han oblidat de venir a Mataró.