header-photo

Diari de campanya: postdata per Alberto



Benvolgut, com sigui que ignoro si llegeixes la premsa catalana em permeto fer-te arribar un comentari publicat avui a El Periódico i que em confirma en la sospita de la teva incomoditat per les paraules de Montserrat Nebrera. No et puc enviar l’enllaç electrònic doncs aquest article no hi és , o jo no he sabut trobar-lo, a la versió digital del diari. És per això que el transcric integrament:

La Inquietud
Nebrera espanta Gallardón

Alberto Ruíz-Gallardón se’n va anar dijous passat a Madrid preocupat, després d’assistir a un míting a Mataró, on va tenir com a telonera a Montserrat Nebrera, fitxatge estrella de Josep Piqué per a les autonòmiques.

Segons fonts del partit, al paladí de la moderació del PP el van impressionar les declaracions i la passió de la catedràtica, acabada d’estrenar en política, al defensar a ultrança la família tradicional i burlar-se de la nova llei que, segons ella, permet casar-se una “dona amb un gos o un dofí”. També va quedar sorprès Gallardón quan Nebrera va afirmar: “És de mal nascut no estimar la terra d’acollida, oblidar les arrels i considerar que per ser català s’ha de deixar de ser espanyol”.

Fonts populars treuen importància a aquesta sortida de to de la nova candidata i disculpen, per la seva falta d’experiència, l’actuació de Nebrera davant l’alcalde de Madrid.

1 comentari:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Esta Sra. se ha retratado sola y pensar que cuando salía en los debates de Agora, se las daba de neutral.Da escalofríos pensar que es profesora o catedrática.Vaya perlas que suelta... el otro día comparando los matrimonios Gays, con zoofilos(Un hombre y una foca llegó a comparar)Y además cuando en su partido el amo es uno, que va poniendo bolígrafos en los canalillos de las periodistas y se acuesta con una botella. MONTILLA PRESIDENT. EN MI NOMBRE SI