header-photo

Velocitat de creuer


Foto pedro_qtc's
Aquesta tercera setmana després de les vacances, i amb tothom al seu lloc de treball, ha agafat definitivament la velocitat de creuer. En remarco alguns i us estalvio el seguit de reunions i entrevistes. Són aquelles que ara no val la pena explicar però que d’aquí a un temps donen fruits.

Dilluns. Viatge de matinada de tornada de Londres per ser aviat a la feina. Junta de portaveus per preparar el Ple del mes de setembre. Junta de govern amb temes importants per aprovar.

Dimarts. Concert a Santa Maria de la coral Inrodiac. Cançons veneçolanes i algunes clàssiques sud-americanes de Víctor Jara, Quilapayún.

Dimecres, actes ja postejats. Primera pedra de l’ampliació dels llits de salut mental i presentació del llibre d’en Romuald Grané. I acte institucional de l’Onze de Setembre. En Josep Termes ens parla dels orígens populars del catalanisme. Convé recordar la història sobretot quan alguns pretenen apoderar-se’n. Llegiu el que ha escrit en Josep Puig Pla a Capgrós.

Dijous, Ple de setembre. Temes importants: TDT, Can Fàbregas, normes urbanístiques. Molta i bona feina i una bronca absolutament estèril i innecessària. Clima pre-electoral massa aviat.

Divendres, més plens. En aquest cas a Barcelona. Ple de comiat d’en Clos i Ple de presa de possessió d’en Jordi Hereu. Més de quatre hores al Saló de Cent. Un bon discurs de l’Hereu. Barcelona té un bon alcalde.

Dissabte. Obertura dels actes del Dia Mundial dels Primers Auxilis. La cultura de la prevenció i de la autoprotecció. Acte d’inauguració de MataróRàdio. Sopar veïnal a la Ciutat Jardí.

Diumenge, missa de canvi de rector a Maria Auxiliadora. Benvinguda a Jordi Espí i comiat agraït a Manuel Seliva. De tot el que s’ha dit em quedo amb la frase del nou rector: “espero guanyar-me les claus dels vostres cors”.