header-photo

Per seguir treballant



Foto Su-lin's photos


Avui s’ha presentat l’enquesta sobre satisfacció ciutadana encarregada per l’Ajuntament. Podeu trobar la informació a la nota de premsa que s’ha publicat.


L’anàlisi acurada dels resultats ens ha de servir per afinar, encara més, l’acció de govern. Defugint de qualsevol cofoisme, malgrat el 5’9 de valoració de la gestió municipal, i posant atenció en els principals problemes que manifesten els ciutadans i ciutadanes. En Ramon Bassas en fa un comentari ajustat en el seu bloc.

Podria explicar el treball que estem fent en cadascun dels àmbits sobre els que la ciutadania expressa la seva preocupació. Però avui no es tracta d’això, ni era l’objectiu de l’enquesta. Ben al contrari es tractava de preguntar i escoltar. Repensar algunes coses i sintonitzar més finament amb les inquietuds ciutadanes. En definitiva la política es tracta d’això, escoltar i actuar en conseqüència amb els propis ideals i el model de ciutat i societat que es pretén. Prioritzar en funció de les necessitats i demandes però sense perdre de vista els principis amb els que es va demanar la confiança a la ciutadania.